Legendarische online events

SUCCESVOLLE EVENEMENTEN BEGINNEN MET GOED PARTNERSCHAP

Het vinden van die ene AV-partner die de specifieke behoeften van uw in-person, online of hybride evenement begrijpt, kan een uitdaging zijn. Reguliere AV-leveranciers kunnen vaak niet de overstap maken naar online en hybride event formats. 

AVX is online geboren! 

Wij weten als geen ander hoe we alle moderne mogelijkheden moeten benutten om zowel een in-person als online publiek te betrekken tijdens uw live event. Onze gecertificeerde Vmix operators werken naadloos samen met onze meeting designers en projectiespecialisten. Met ons team van meer dan 25 enthousiaste AV-technici zetten we meer dan 300 jaar ervaring in om uw livestream of hybride event legendarisch te maken!

One-stop-shopping voor uw livestream

De doelstelling van uw event is het vertrekpunt, het ontwerp van uw event is de basis. Onze gecertificeerde meeting designer ondersteund bij het schrijven van een passend interactie-ontwerp. En met ons team van goed getrainde technici en studio’s vol hoogwaardige apparatuur kunnen we nagenoeg uw gehele event faciliteren.

Want zodra het meeting design vaststaat, denken we mee over moderatie / presentatie, we produceren content en slides en natuurlijk de volledige techniek: camera, beeld, licht, geluid én live video streaming. Daarnaast produceren we met kennis, kunde en plezier uw webinars, trainingvideo’s en bedrijfsvideo’s.

In-person, hybride & online

IN-PERSON EVENEMENTEN
Veel live events zijn kopieën van het jaar ervoor en dan is er kans op herhaling van ingeslopen ontwerpfoutjes. Zoals: teveel inhoud en te weinig ruimte voor sociaal contact. Wij helpen u met kritisch kijken naar uw doelstelling en doelgroep om zo tot een originele vorm te komen waarin uw gasten, sprekers en partners gedijen.

HYBRIDE EVENTS
Wilt u naast uw fysieke programma een online component toevoegen? Onze consultant is gediplomeerd Virtual Meeting Manager en weet dus precies hoe u uw online en fysiek aanwezige publiek samen de dag kan laten beleven.

ONLINE EVENEMENTEN
Richt u zich op een 100% online event? Dan schrijven we daar een uniek en passend programma voor waarbij uw online deelnemers nu eens niet vermoeid en uitgeput afhaken maar met energie en aandacht tot het laatst blijven. 

Uniek: onze gecertificeerde vMix specialist kan op afstand waar ook ter wereld regie voeren!

Audiovisuele diensten op uw event locatie

Een kundige technicus heeft een onschatbare waarde. Het is heerlijk om volledig te kunnen vertrouwen op ons technische team. Ze komen op tijd, werken gedisciplineerd samen tijdens de op- en afbouw te verzorgen en zorgen tijdens het evenement voor helder geluid, goed beeld en gepaste slides op het juiste moment met grote zorgvuldigheid. 

Wij trainen ons team zodat ze met de nieuwste apparatuur kunnen werken en we besteden extra tijd aan hun werkhouding Want het is hun taak om te zorgen voor goed geluid; het is hun werk te zorgen dat uw event legendarisch is!

Waar ook ter wereld uw event plaatsvindt: ons team staat voor u klaar.

Studio's

Mobiele studio

Wij komen naar u toe. In korte tijd toveren we uw boardroom, kantine of auditorium om tot professionele studio, geschikt voor livestreaming talkshows, online sessies,  webinars of masterclasses waarbij u uw deelnemers kunt zien op de grote schermen die we meebrengen.
 
Volledig schaalbaar; van een basisset voor bijvoorbeeld uw ALV tot een volledig geoutilleerde set met lichtbediening, teleprompters, tolkencabines, podium en geluidsversterking voor uw internationale live event,  zodat iedereen kan meedoen. 

Livestream studio

AVX heeft daarnaast een eigen ruime geluidsdichte studio waar we uw online uitzending, podcast, live stream of webcast kunnen streamen. Deze eigen locatie is geschikt voor bijvoorbeeld:

 • Interviews
 • Talkshows
 • Online vergadering
 • Offline video-opnamen
 • Live-streaming sessies zoals ALV’s

Heeft u meer ruimte nodig? Dan gaan we naar onze partnerstudio’s in IJmuiden, Amsterdam, Utrecht, Woerden, Nieuw-Vennep, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Groningen of Leeuwarden.

Webinar / training studio

Goed verscholen, op een plek waar u het niet verwacht, treft u de AVX webinar- en trainingstudio. Ruim genoeg voor één of twee personen aan de studiotafel en met unieke mogelijkheden zoals uw visual getoond over de videowall bestaande uit drie 70” schermen. 

Elke trainer en dagvoorzitter die hier komt waardeert het grote 84” scherm waarop de deelnemers, uw poll en de chat goed te zien zijn. Zeer geschikt voor online masterclasses, webinars en trainingen.

Streaming specialisten

Wij zijn gespecialiseerd in vMix, Zoom, Zoom Meetings, Zoom Webinar, Mentimeter, Slido, ConsenseIQ, Welkom.world en WebinarJam. 

Wij kunnen event online uitzenden op elk online platform zoals ReStream, Vimeo, YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter, Twitch, TikTok, Instagram, Demio, GoToWebinar, BigMarker, WebEx etc.

Samenwerkingen

Ons motto: "Mooie dingen doen met leuke mensen"

Dit zijn enkele van onze recente projecten:

 • Mastering online moderation (Online training op locatie)
 • Bayer Healthcare (Online networking event)
 • BEA World (Best Event Awards show 2020 en 2021)
 • HAN University HBO Proof festival (Online show)
 • SeedValley (Online training)
 • Gemeente Amsterdam  (Online networking event)
 • Masters In Moderation (> 25 online trainingen)
 • BSL Publishers (Series van 10 webinars)
 • COOPlink (Online ALV)
 • Gemeente Westland (Hybride inspraakavond)
 • Gemeente Soest (Hybride inspraakavond
 • Woonpartners Waddinxveen (Hybride bijeenkomst)
 • GGD IJmond (Online masterclass)
 • HAN University (2 Series van 9 online shows)
 • Icara (Online masterclasses
 • Register SC (Online webinars)
 • Novella Publishers (Online presentation)
 • Reprise Digital (Online pitch – succesfull!)
 • Social.ONE (Online LinkedIn workshop)
 • VO Europe (Online training voor de European R&I days 2020 en 2021)
 • StayConnectedAmsterdam (Online talkshow)
avxlogo_1400x650_transparent

AVX.nl: 20 jaar Event-ervaring in een nieuwe vorm

Twee partners, twee expertises en decennia lange ervaring: talloze voordelen voor u. Jarenlang werken voor opdrachtgevers en als zelfstandig ondernemers resulteerde in 2022 in een nieuwe samenwerking: AVX.nl. 

Zo kunnen we kleine en grote opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. Met full service AV, advies, alle faciliteiten en een team van ruim 30 betrokken AV-freelancers, in eigen studio’s, in Nederland maar – dankzij goede Engelse taalbeheersing – ook internationaal.

Neem contact op

Bel ons voor een snel antwoord op uw vraag:
085 4012600

Stuur een mailtje:
info@avx.nl

Lees onze engelstalige algemene voorwaarden 

Over AVX

AVX is een initiatief van:
Tim Berkeveld
Otto Wijnen

Onze studios liggen 35 kilometer boven Amsterdam, dichtbij treinstations en de A7. 

Kvk: 09166492
BTW: NL001781482B59

©2024 AVX.nl

AVX.nl