Meeting design, crew en gear voor al uw events

GESLAAGDE EVENTS BEGINNEN MET GOED MEETING DESIGN

…en resulteren in betrokken, enthousiaste deelnemers!
Want de vraag is:

  • Hoe verleidt u uw deelnemers tot actieve deelname?
  • Hoe verbindt u de fysieke en online deelnemers
  • Hoe creëert u een gevoel van saamhorigheid?

Voor online en hybride events gelden andere wetten dan reguliere ‘onsite’ events.

Goed meeting design en interaction design zorgt dat uw deelnemers – zowel fysiek als online – zullen deelnemen, participeren en tot het einde actief blijven.

One-stop-shopping

Meeting design is de basis. Otto Wijnen schrijft een passend interactie ontwerp waarbij uw doelstelling voorop staat. En met ons team van goed getrainde technici en studio’s vol hoogwaardige apparatuur kunnen we nagenoeg uw gehele event faciliteren.

Want na het meeting design denken we mee over moderatie / presentatie, we produceren slides, we begeleiden uw sprekers en verzorgen natuurlijk de volledige techniek: camera, beeld, licht, geluid én streaming. Daarnaast produceren we met kennis, kunde en plezier uw webinars, trainingvideo’s en bedrijfsvideo’s.

Meeting Design

Veel events zijn kopieën van het jaar ervoor en dan is er kans op herhaling van ingeslopen ontwerpfoutjes. Zoals: te veel inhoud en te weinig ruimte voor sociaal contact. Wij helpen u met kritisch kijken naar uw doelstelling en doelgroep om zo te komen tot een originele vorm waar uw gasten, uw sprekers en uw partners in gedijen.

Wilt u naast uw fysieke programma een online component toevoegen? Onze consultant is gediplomeerd Virtual Meeting Manager en weet dus precies hoe u uw online en fysiek aanwezige publiek met elkaar de dag kan laten beleven.

Richt u zich op een 100% online event? Dan schrijven we daar een uniek en passend programma voor waarbij uw gasten nu eens niet vermoeid en uitgeput afhaken maar met energie en aandacht tot het laatst blijven.

 

Audio visuele diensten op uw locatie

Een goede technicus is zijn gewicht in goud waard. Hoe heerlijk is het om volledig te kunnen vertrouwen op het technische team? Dat ze er op tijd zijn, gedisciplineerd opbouwen en afbreken en tussentijds zorgvuldig zorgen voor helder geluid, goed beeld en de juiste slides op het juiste moment? 

Wij besteden extra tijd aan het trainen van onze crew op gedrag op locatie. Want het is hun taak om te zorgen voor goed geluid; het is hun werk te zorgen dat uw gasten een geslaagde dag hebben.

Waar ook ter wereld uw event plaatsvindt: ons team staat voor u klaar.

Studios

Mobiele studio

Wij komen naar u toe. In korte tijd toveren we uw boardroom, kantine of auditorium om tot professionele studio, geschikt voor talkshows, online sessies, webinars of masterclasses waarbij u uw deelnemers kunt zien op de grote schermen die we meebrengen. Volledig schaalbaar; van een basisset voor bijvoorbeeld uw ALV tot een volledig geoutilleerde set met lichtbediening, teleprompters, tolkencabines, podium en geluidsversterking voor uw internationale event.

 

Talkshow studio

AVX heeft daarnaast een eigen ruime geluidsdichte studio waar uw presentatie, interview of talkshow gehouden kan worden. Deze ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld:

  • Interviews
  • Talkshows
  • Video-opnamen
  • Live-streaming sessies zoals ALV’s

Heeft u meer ruimte nodig? Dan gaan we naar onze partnerstudio’s in IJmuiden, Amsterdam, Utrecht, Woerden, Nieuw-Vennep, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Groningen of Leeuwarden.

Webinar / training studio

Goed verscholen, op een plek waar u het niet verwacht, treft u de AVX webinar- en trainingstudio. Ruim genoeg voor één of twee personen aan de studiotafel en met unieke mogelijkheden zoals uw visual getoond over de videowall bestaande uit drie 70” schermen. Trainers en moderatoren waarderen het grote 84” scherm waarop de deelnemers goed te zien zijn. Zeer geschikt voor online masterclasses, webinars en trainingen.

Wij zijn gespecialiseerd in Zoom, Zoom Meetings, Zoom Webinar, Mentimeter, Slido, ConsenseIQ, Welkom.world en WebinarJam.

avxlogo_1400x650_transparent

AVX.nl: 20 jaar AV-ervaring in een nieuwe vorm

Twee partners, twee expertises, meerdere voordelen voor u. Na jaren voor opdrachtgevers en als zelfstandig ondernemers actief te zijn geweest was het in 2022 tijd voor een nieuwe vorm. 

Zo kunnen we kleine en grote opdrachtgevers beter van dienst te zijn. Met advies, eigen materialen en een team van betrokken freelancers, in eigen studio’s, in Nederland maar – dankzij goede Engelse taalbeheersing – ook internationaal.

Contact us

About AVX

AVX is founded by:
Tim Berkeveld
Otto Wijnen

Our studios are located 35 kilometers above Amsterdam, close to railway stations and highway A7. 

©2022 AVX.nl

AVX.nl