Legendarische events

SUCCESVOLLE EVENEMENTEN BEGINNEN MET GOED PARTNERSCHAP

Het vinden van die ene AV-partner die de specifieke behoeften van uw in-person, online of hybride evenement begrijpt, kan een uitdaging zijn. Reguliere AV-leveranciers kunnen vaak niet de overstap maken naar online en hybride formats. 

AVX is online geboren! 

Wij weten als geen ander hoe we alle moderne mogelijkheden moeten benutten om zowel een in-person als online publiek te betrekken. Onze gecertificeerde Vmix operators werken naadloos samen met onze meeting designers en projectiespecialisten. Met ons team van meer dan 25 enthousiaste AV-technici zetten we meer dan 300 jaar ervaring in om uw evenement legendarisch te maken!

One-stop-shopping

De doelstelling van uw event is het vertrekpunt, het ontwerp van uw event is de basis. Onze gecertificeerde meeting designer ondersteund bij het schrijven van een passend interactie-ontwerp. En met ons team van goed getrainde technici en studio’s vol hoogwaardige apparatuur kunnen we nagenoeg uw gehele event faciliteren.

Want zodra het meeting design vaststaat, denken we mee over moderatie / presentatie, we produceren slides en natuurlijk de volledige techniek: camera, beeld, licht, geluid én streaming. Daarnaast produceren we met kennis, kunde en plezier uw webinars, trainingvideo’s en bedrijfsvideo’s.

In-person, hybride & online

IN-PERSON EVENEMENTEN
Veel events zijn kopieën van het jaar ervoor en dan is er kans op herhaling van ingeslopen ontwerpfoutjes. Zoals: teveel inhoud en te weinig ruimte voor sociaal contact. Wij helpen u met kritisch kijken naar uw doelstelling en doelgroep om zo tot een originele vorm te komen waarin uw gasten, sprekers en partners gedijen.

HYBRIDE EVENEMENTEN
Wilt u naast uw fysieke programma een online component toevoegen? Onze consultant is gediplomeerd Virtual Meeting Manager en weet dus precies hoe u uw online en fysiek aanwezige publiek samen de dag kan laten beleven.

ONLINE EVENEMENTEN
Richt u zich op een 100% online event? Dan schrijven we daar een uniek en passend programma voor waarbij uw gasten nu eens niet vermoeid en uitgeput afhaken maar met energie en aandacht tot het laatst blijven. 

Uniek: onze gecertificeerde vMix specialist kan op afstand waar ook ter wereld regie voeren!

Audiovisuele diensten op uw locatie

Een goede technicus is zijn gewicht in goud waard. Hoe heerlijk is het om volledig te kunnen vertrouwen op het technische team? Dat ze er op tijd zijn, gedisciplineerd opbouwen en afbreken en tussentijds zorgvuldig zorgen voor helder geluid, goed beeld en de juiste slides op het juiste moment? 

Wij trainen ons team zodat ze met de nieuwste apparatuur kunnen werken en we besteden extra tijd aan hun werkhouding Want het is hun taak om te zorgen voor goed geluid; het is hun werk te zorgen dat uw event legendarisch is!

Waar ook ter wereld uw event plaatsvindt: ons team staat voor u klaar.

Studio's

Mobiele studio

Wij komen naar u toe. In korte tijd toveren we uw boardroom, kantine of auditorium om tot professionele studio, geschikt voor talkshows, online sessies, webinars of masterclasses waarbij u uw deelnemers kunt zien op de grote schermen die we meebrengen. Volledig schaalbaar; van een basisset voor bijvoorbeeld uw ALV tot een volledig geoutilleerde set met lichtbediening, teleprompters, tolkencabines, podium en geluidsversterking voor uw internationale event.

Talkshow studio

AVX heeft daarnaast een eigen ruime geluidsdichte studio waar uw presentatie, interview of talkshow gehouden kan worden. Deze ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld:

 • Interviews
 • Talkshows
 • Video-opnamen
 • Live-streaming sessies zoals ALV’s

Heeft u meer ruimte nodig? Dan gaan we naar onze partnerstudio’s in IJmuiden, Amsterdam, Utrecht, Woerden, Nieuw-Vennep, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Groningen of Leeuwarden.

Webinar / training studio

Goed verscholen, op een plek waar u het niet verwacht, treft u de AVX webinar- en trainingstudio. Ruim genoeg voor één of twee personen aan de studiotafel en met unieke mogelijkheden zoals uw visual getoond over de videowall bestaande uit drie 70” schermen. Trainers en moderatoren waarderen het grote 84” scherm waarop de deelnemers goed te zien zijn. Zeer geschikt voor online masterclasses, webinars en trainingen.

Wij zijn gespecialiseerd in vMix, Zoom, Zoom Meetings, Zoom Webinar, Mentimeter, Slido, ConsenseIQ, Welkom.world en WebinarJam.

Samenwerkingen

Ons motto: "Mooie dingen doen met leuke mensen"

Dit zijn enkele van onze recente projecten:

 • Bayer Healthcare (Online networking event)
 • BEA World (Best Event Awards show 2020 en 2021)
 • HAN University HBO Proof festival (Online show)
 • SeedValley (Online training)
 • Gemeente Amsterdam  (Online networking event)
 • Masters In Moderation (> 25 online trainingen)
 • BSL Publishers (Series van 10 webinars)
 • COOPlink (Online ALV)
 • Gemeente Westland (Hybride inspraakavond)
 • Gemeente Soest (Hybride inspraakavond
 • Woonpartners Waddinxveen (Hybride bijeenkomst)
 • GGD IJmond (Online masterclass)
 • HAN University (2 Series van 9 online shows)
 • Icara (Online masterclasses
 • Register SC (Online webinars)
 • Novella Publishers (Online presentation)
 • Reprise Digital (Online pitch – succesfull!)
 • Social.ONE (Online LinkedIn workshop)
 • VO Europe (Online training voor de European R&I days 2020 en 2021)
 • StayConnectedAmsterdam (Online talkshow)
avxlogo_1400x650_transparent

AVX.nl: 20 jaar Event-ervaring in een nieuwe vorm

Twee partners, twee expertises, talloze voordelen voor u. Na jaren voor opdrachtgevers en als zelfstandig ondernemers actief te zijn geweest was het in 2022 tijd voor een nieuwe vorm. 

Zo kunnen we kleine en grote opdrachtgevers beter van dienst te zijn. Met advies, eigen materialen en een team van betrokken AV-freelancers, in eigen studio’s, in Nederland maar – dankzij goede Engelse taalbeheersing – ook internationaal.

Neem contact op

Bel ons voor een snel antwoord op uw vraag:
085 4012602

Stuur een mailtje:
info@avx.nl

Lees onze engelstalige algemene voorwaarden 

Over AVX

AVX is een initiatief van:
Tim Berkeveld
Otto Wijnen

Onze studios liggen 35 kilometer boven Amsterdam, dichtbij treinstations en de A7. 

Kvk: 09166492
BTW: NL001781482B59

©2023 AVX.nl

AVX.nl